5 tendințe în 2019 pentru rochiile de mireasă

5 tendințe în 2019 pentru rochiile de mireasă

Există numeroase tendințe superbe care iau naștere momentan și a fost dificil pentru noi să ne alegem favoritele. De la lucios și modern până la detalii Boho-chic, există atât de multe look-uri dintre care viitoarele mirese își pot alege modelul și design-ul preferat. După ce am trecut prin colecțiile designerilor noștri favoriți, am creat o listă cu 5 trend-uri dragi nouă pe care le vom vedea în anul 2019 în materie de rochii de mireasă. Astăzi vom face o scurtă trecere în revistă a acestor tendințe, dar în articolele noastre viitoare vom reveni cu și mai multe modele care se aliniază trend-urilor.

Tendința #1: Mânecile detașabile

Un trend similar cu cel al rochiilor cu bretele la baza umerilor doar că, de acastă dată, mânecile sunt complet detașate de rochie, aidoma mănușilor lungi purtate la început de secol 18 și repopularizate în anii 40 și 50. Design-ul poate varia de la modele slim și din dantelă până la cele bufante. Este un mod inedit de a-ți pune în valoare rochia ta fără bretele.

Tendința #2: Cape și jachete

De la jachete din dantelă inspirate din design-ul gecilor de piele, la bolerouri finuțe și chiar cape cu glugă în stil Disney, întâlnim jachete și cape în majoritatea colecțiilor designerilor preferați de noi. Acestea sunt alegerea perfectă pentru o nuntă târzie de toamnă când vremea este posibil să îți dea un pic de furcă.

Tendința #3: Modern și minimalist

Deși pare un trend pornit chiar la sfârșitul acestei primăveri de Meghan Markle, designerii și-au arătat înclinația spre modele mai simple și minimaliste încă de acum 2 ani. Ca să fim sinceri, este unul dintre stilurile preferate al echipei de la RiccaSposa.

Tendința #4: Franjuri și pene

Această tendință ne întoarce la design-urile atât de populare în anii 20 și trebuie să recunoaștem că ne place enorm să reîntâlnim franjurile și penele și se pare că vom avea parte de acest trend câteva colecții bune de acum încolo. Aceste rochii sunt cât se poate de feminine, îți aduc un plus de strălucire datorită abordării fresh a design-ului pentru rochia de mireasă și îți dau un tonus aparte în ziua nunții.

Tendința #5: Pantaloni și salopete

Se pare că majoritatea designerilor au abordat acest trend și nu sunt deloc puține opțiunile pentru rochii care integrează design-ul de pantalon sau de salopetă în modelul de rochie de mireasă. În plus, acest look nu mai este demult rezervat doar celor îndrăznețe și moderne pentru că există nenumărate variațiuni cât se poate de elegante pe această temă și, credem noi, este o alegere deosebită indiferent de stilul sau tematica nunții tale.